Hlavní obsah
Článek

Akční superhrdina a bývalý kalifornský guvernér Arnold Schwarzenegger (76) nepřestává plnit stránky amerického tisku. Poté, co se mu kvůli jeho nezkrotnému sexuálnímu apetitu rozpadlo manželství, hrozí, že Arnie poputuje za mříže.

Kalifornský úřad státního návladního totiž začal vyšetřovat podezření, že si Schwarzenegger, když stál v čele Kalifornie, nechal vozit mladé, spoře oděné dívky dálniční policií přímo až do hotelového pokoje.

Jak uvedl americký server RadarOnline.com, na Arnieho údajné nekalé praktiky upozornil William Taylor, jenž tehdy pracoval v ochrance hotelu Sacramento Hyatt Regency, kde se hříšné hrátky měly odehrávat. Kromě Arnolda byla v hotelu častým hostem i jeho manželka Maria Shriver (55), která ale o aktivitách svého muže nic nevěděla.

„Velice mě rozčiluje jen pomyšlení na to, co se v té době dělo,“ prohlásil Taylor. Ten svá tvrzení dokonce zopakoval na detektoru lži.

„Ve třech různých případech hodinu až dvě poté, co guvernér sám přijel do Sacramento Hyatt Regency, služba kalifornské dálniční policie na ochranu důležitých osob přijela svým služebním vozem, černým Fordem Crown Victoria, a přivezla jednu až dvě mladé ženy,“ tvrdí svědek.

„Spěšně ženy dovedli služebním vchodem do druhého podlaží garáže k výtahu, který jezdil do guvernérova soukromého křídla. Ženy se většinou zdržely od dvou do čtyř hodin. Pak odcházely hlavním vchodem, odkud je dálniční policie ve stejném služebním voze opět odvezla,“ popsal. Státní návladní kauzu odmítl komentovat.

Schwarzenegger se nyní potýká s vážnou rodinnou krizí. Manželka se jej rozhodla opustit poté, co zjistila, že má Arnold nemanželského syna se služebnou Mildred Patricií Baenou (50).

Reklama

Další články

Načítám