Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K silvestrovskému veselí u většiny lidí patří alkohol nebo alespoň nějaký ten přípitek... Nový rok tak spousta z nás začíná opicí a pořádným bolehlavem. Abyste věděli, že jste v tom letos nebyli sami, přinášíme vám desítku slavných zahraničních krásek, které to letos také s alkoholem trochu přepískly...

V roce 2012 si po rozchodu se snoubencem Leandrem Pennou několikrát přihnula Katie Price, která byla jako utržená ze řetězu a obešla za tu dobu snad všechny luxusní kluby v Londýně. Také Pamela Anderson párkrát neudržela slinu na uzdě a drinků za večer zvládla vzhledem ke své drobné postavě až příliš. Chybět ani letos nemohla ‚ovíněné‘ Paris Hilton, modelka Kate Moss či herečka Tara Reid, které patří už mezi pařící stálice.

Další pětice měla spíš tu smůlu, že je při odchodu z podniku načapali paparazzi, ale podroušený stav u nich rozhodně není na denním pořádku.

Koncem února se téměř do němoty propila bývalá členka skupiny PussyCat Dolls Kimberly Wyatt, která takhle oslavovala vstup mezi třicátníky. Jen o pár dní později se na zkoušce oscarového galavečera pěkně zřídila Cameron Diaz. Podpírat ji při cestě k přistavenému taxi musel dokonce její herecký kolega Colin Firth. V březnu se pak pořádně odvázala během koncertu legendárních rockerů z Guns N’ Roses zpěvačka Lana Del Rey.

Začátkem srpna se v médiích po celém světě objevily snímky herečky Brigitte Nielsen, jak se s flaškou vodky potácí po parku v Los Angeles. V září měla co dělat s rovnováhou při opouštění hollywoodské restaurace Madeo Gwen Stefani. Tehdy se stal zpěvaččiným zachráncem její manžel Gavin Rossdale.

Reklama

Další články

Načítám