Hlavní obsah
Článek

Služebná Mildred Patricia Baena (50), které Arnie (76) před 14 lety udělal nemanželské dítě, bývala doslova součástí rodiny Schwarzeneggerových. Dokazují to nově zveřejněné fotografie. Na těch se Patty objímá jak s Arniem, tak s jeho manželkou Mariou Shriver (55).

V lednu 2001, kdy byly snímky pořízeny, už přitom byl asi tři roky na světě Joseph, který se narodil z Mildredina mileneckého vztahu s Arnoldem. Maria o tom ale nic nevěděla. K služebné, která za bílého dne pravidelně souložila s jejím mužem, se srdečně tiskla.

Mildred dokázala svůj úlet s Arniem umně skrývat nejen před Mariou. O tom, že je Joseph synem Schwarzeneggera, neměl ponětí ani její bývalý manžel Rogelio (61), který se tisku svěřil, že jej manželka dlouho vodila za nos.

Šokovaný muž nyní přiletěl až z Kolumbie, aby si s Terminátorem vše vyříkal. „Chci vědět, co mi pan Schwarzenegger poví. Ten muž byl pro mne hrdina. Mnohokrát jsme se setkali a on se mnou vždy jednal jako s přítelem. Vše ale předstíral,“ prohlásil zhrzený muž.

„Lhal mně a lhal všem. Je to, jako by mi vrazil kudlu do srdce,“ prohlásil. Baena nemá dobré mínění ani o své exmanželce, která podle něj byla hrdá, že může u Schwarzeneggerů pracovat. Svého zaměstnavatele vždy nazývala „panem Arnoldem“.

„Mildred vždy hovořila o svém šéfovi. O panu Arnoldovi, jak mu říkala, hovořila jako o skvělém muži,“ řekl. „Je to zmije, která všechny oklamala,“ prohlásil Baena na účet své bývalé ženy.

Rogelio, který se v Kolumbii živí jako řezník, se dozvěděl, že Joseph není jeho syn až od sestry, která o Arnoldových milostných trablích slyšela v televizi. „Byl jsem zrazen, jsem v šoku a velmi rozzlobený,“ uzavřel Baena.

Reklama

Další články

Načítám