Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle si popularitu manželka herce a moderátora Jiřího Krampola (85) určitě nepředstavovala. Hanu Krampolovou (†59) v pondělí ve večerních hodinách přistihli v obchodě v Rytířské ulici, jak se snaží odcizit zboží v hodnotě asi 500 korun. Krampolová byla prý opilá. Přivolána byla i policie. Manželka herce vyfasovala složenku na pokutu. Neměla u sebe dostačující hotovost.

O krádeži Krampolové informovala většina společenských médií. Super.cz zprávu přinesl jako první. Nyní je Krampolová hvězdou rádia. A rozhodně nejde o reklamu, na kterou bude pyšná.

Na Frekvenci 1 byla ve středu hvězdou číslo 1 a skvělým tématem pro moderátory. Ruda z Ostravy, který vysílá každý den od 12 do 14 hodin, dokonce na "počest" Krampolové složil písničku. V rádiu ji i s humorem sobě vlastním odzpíval. Píseň se jmenuje stylově Krampolová krade. Jedná se o upravený text i melodii písně Jarka Nohavici Jdou po mně jdou. Mimo jiné se v textu zpívá: "Když mi to nedáš, Hanka vezme si to, zámek šel lehce, bo obhlídla si to. Brýle jak brýle, rozprašovač či lak, tož Hanka šla na to do Rytířské pak."

Celou píseň si můžete poslechnout na webu Frekvence 1.

Inspirací byla Krampolová také pro odpolední relaci Diany Kobzanové, která nastoupila hned po Rudovi z Ostravy. Ta každý den zadává posluchačům anketní otázku a čeká na sms reakce i telefonáty. Včerejší otázka byla inspirována trefně: Setkali jste se někdy se zlodějem?

Být hlavní hvězdou rádia skoro celý den se snad ještě žádné celebritě nepodařilo. Hano, gratulujeme!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám