Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mohlo by se zdát, že módní akce jsou pro milovníky bulvárních příběhů jen nudnou zívačkou a nic peprného se zde neděje. Pokud ale na těchto večírcích sledujete dění pozorněji, můžete být svědky velkých osobních dramat.

To se například stalo na prezentaci kolekce Dolce & Gabbana pro jaro a léto 2013 v pražském butiku v Pařížské ulici. Mezi pozvanými totiž kromě známých osobností, politiků a byznysmenů, módních redaktorů a stylistů byla také Kateřina Ujfaluši. A co čert nechtěl, na tu samou akci nakráčel její bývalý manžel Tomáš Ujfaluši se svou současnou přítelkyní Anetou Vignerovou (36).

Zatímco se slavný fotbalový obránce zdravil se svou bývalou paní a matkou dcery Kačenky, Miss ČR 2009 se držela v pozadí. „Tomáš a Katka zůstali skvělí přátelé. Aneta z toho není zrovna nadšená a necítila se v této sestavě zrovna ve své kůži," svěřil se nám kamarád krásné Ujfaluši.

Pár okamžiků poté, co Vignerová zjistila, že je ve stejné místnosti exmanželka jejího přítele, se pár po anglicku vypařil.

Reklama

Další články

Načítám