Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V posledních měsících letošního roku se Lady Gaga (38) v oblasti svých pověstných šílených kostýmů příliš nepředvedla. Mnozí z jejích fanoušků na ní přitom právě fantazii, kterou se na poli odívání prosadila, milovali. Ale jak se zdá, momentálně je Gaga už opět v sedle a po nedávném bláznivém kostýmu, v němž navštívila Moskvu, vytahuje další trumfy.

Zpěvačka se v sobotu při odchodu z newyorského hotelu představila v kostýmu, který se možná nechal inspirovat filmy Muž se železnou maskou nebo Hannibal. Se zlatou klecí kolem hlavy a přes obličej jí asi příliš pohodlně nebylo, ale co by neudělala pro trochu té publicity.

Ačkoli Gaga stále platí za jednu z nejúspěšnějších popových hvězd současnosti, možná i díky jejímu umírněnějšímu oblékání se její popularita o poznání snížila. Například z loňského prvního místa v žebříčku nejvlivnějších lidí světa časopisu Forbes spadla až na pátou příčku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám