Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera zpěváka Pavola Habery Zuzana (26), která se nedávno rozvedla s Lukášem Kuzmiakem, s nímž má syna Mathiase, přiznala, že má slabost nejen pro muže, ale také pro ženy.

Zuzana v těchto dnech vydala svou první knihu, která je inspirována příběhy, jež zažila ve Spojených státech. Za velkou louží totiž Haberova rodina žila od jejích patnácti let. A Zuzana za tu dobu zažila spoustu pikantních zážitků.

„Američanky jsou v mnoha oblastech velmi konzervativní, ale toto není jedna z nich. Rády experimentují se ženami, ačkoli nejsou jinak sexuálně orientované. A přiznávám, že jsem tomuto jejich druhu zábavy párkrát podlehla i já a nějaká ta pusa padla,“ svěřila se Haberova dcera ve slovenském magazínu Život.

Bulvárem nedávno kolovaly drby o tom, že za rozvodem krásné Zuzany stojí milenec, se kterým si nedávno užívala dovolenou v Itálii. Ona sama to však popírá.

„Mohu svatosvatě prohlásit, že jsem sama a nikoho nemám. Momentálně mi ta svoboda dost chyběla a vyhovuje mi, protože když se ohlédnu, tak jsem od rodičů šla ze vztahu do vztahu. Nejbližší období mi žádný partner nehrozí,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám