Hlavní obsah
Článek

Modelka Petra Němcová (44) díky své organizaci Happy Hearts Fund pomohla vybudovat přes sedmdesát škol a její aktivity pomáhají i na dalších místech, kde je to potřeba. Krásná Češka upoutala další pozornost, když v úterý večer uspořádala každoroční akci nazvanou Happy Hearts Fund Gala konanou v New Yorku.

Petra vypadala v zářivém modelu bez ramínek jako vždy dokonale. Kromě róby zářila i její majitelka, která je nesmírně optimistickou osobou.

Události se kromě jiných zúčastnili i bývalý manžel Jennifer Lopez (54) Marc Anthony s modelkou Shannon De Limou nebo Russell Simmons.

Vzhled celé akce se nesl v oranžové barvě, neboť Petřiným novým obchodním partnerem je značka Clinique. Ta také pomohla modelce ve vybudování škol v oblastech, které byly poničeny přírodní katastrofou.

Sama Petra v roce 2004 přežila obrovskou vlnu Tsunami v Thajsku, která připravila o život jejího snoubence Simona Atlee. „Snažím se žít naplno, jak to vždycky dělal Simon. Miloval život a plně prožíval každou chvíli,“ nechala se slyšet půvabná rodačka z Karviné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám