Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třetí manželka rockera Pepy Vojtka (58) před třemi měsíci porodila prvorozeného syna Adama, ze kterého už je pořádný chlapák. Aby toho Jovanka Vojtková neměla málo, doma nemá na starost jen své miminko, ale také tři psy. K původním dvěma si ještě těsně před porodem pořídila dalšího. Když jde s malým na procházku, kolem ní pobíhá německá doga, anglický buldok a francouzský buldoček.

"Dogu už Pepa měl, když jsme se poznali, anglického buldoka jsem mu koupila k pětačtyřicetinám. A protože chci, abychom měli doma vždy více než jednoho psa a doga Diego už stárne, pořídila jsem si těsně před porodem ještě buldočka Edíka," vyprávěla Super.cz.

"Když bylo ještě hezky, chodila jsem s Adámkem v zavinovačce a se všemi třemi na procházky. Ale jinak je to spíš Pepova starost. Je docela nespavec, takže se u nás doma venčí už v šest ráno. A teď, když má hodně práce, občas vypomůžou moji rodiče nebo Pepova maminka," vysvětlila.

Psi si prý na miminko zvykli výborně. "Doga a buldok ho zaregistrovali a dál to neřešili. Ale Edík ho vyloženě miluje. Když ho kojím, vždycky je u nás, leží u jeho postýlky, myslím, že z něho bude velký Adámkův ochránce," míní Jovanka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám