Hlavní obsah
Článek

Jako by nestačilo, že se o zpěvačce Heidi Janků (61) posledních pár měsíců nemluví v žádné jiné souvislosti než jako o kočce, která ani s padesátkou na krku neztratila šmrnc. Janků se evidentně v poloze obletované ženy zalíbilo, a tak po snímcích s přiléhavými legínami, fotkách, na kterých vypadá jak domina, nebo po odhalených ňadrech přišla ještě s větší náloží. Kvůli novému erotickému pořadu Intim night se rozhodla ukázat, jaké nosí bombarďáky. Ty už jednou předvedla na oslavě narozenin, tentokrát je to ale dobrovolné a odvážnější. Podívejte se do fotogalerie!

Heidi je hlavní moderátorkou erotické show televize Barrandov a aby uspěla, dělá pro to maximum. Již předtím se v rámci promoakce pochlubila bujným poprsím, nyní zašla při focení reklamních fotek ještě dál. Schválně nechala fotografa zvěčnit své černé kalhotky. Třeba je bude ukazovat i v novém pořadu, který poprvé odstartuje v pátek po desáté hodině večerní.

Zpěvačka vůbec s focením nemá problém. „Jde jen o to, aby fotky byly vkusné a nevypadaly jako z gynekologické ambulance – do toho bych nešla!“ přísahala nedávno. No jen aby!

Reklama

Další články

Načítám