Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná sportovkyně Kateřina Baďurová se hezky vybarvuje. Z nenápadné černovlásky, která pro taneční klání na parketě vyfasovala ostříleného kudrnáče Honzu Ondera, se po pár kolech stala temperamentní dračice, kterou chválí nejen porota, ale zjevně sbírá i bodíky od diváků a pomalu, ale jistě postupuje dál.

Bývalou tyčkařku tak nejen znalci tance, ale i lidé ze zákulisí show, považují za černého koně soutěže, který by se mohl dostat až k metě nejvyšší. „Má velmi dobře našlápnuto. Pohybově je skvěle vybavená, cítí rytmus, a navíc je ve velmi dobrých rukou,“ nechal se slyšet zdroj ze zákulisí taneční show.

Plnou oporu má Katka také ve svém manželovi, který ji podporuje a pravidelně chodí fandit i do ateliérů na Barrandově. Bývalý výškař Tomáš Janků si Katku vzal za ženu před dvěma lety a mají spolu malou dceru Ellen. A je to opravdový sympaťák, co myslíte?

Reklama

Další články

Načítám