Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) přišla během těhotenství o pořádnou část své blonďaté hřívy. "Vlasy mi padaly, lámaly se. Měla jsem jich plný kartáč, chuchvalce se válely po bytě," svěřila Super.cz noční můru všech žen Simona.

"Došlo k tomu, před čím mne varovali už při prvním těhotenství. To ale bylo v pohodě, zato při druhém to vypuklo naplno. Navíc jsem si vlasy z části zničila sama rozhodnutím chodit na melír. I když jsem se dopředu radila, zda to nebude problém, a bylo mi řečeno, že ne, opak byl pravdou. Vlasy se mi odlamovaly, na některých místech jsem měla jen štětičky. Musela jsem si účes uhlazovat gelem, aby to nebylo poznat," vyprávěla.

Hřívu Simoně zachraňovali v salonu, jehož je tváří, ale stejně zatím nevypadá jako dřív. "Na blond melír musím aspoň měsíc a půl zapomenout. Vrátila jsem se ke své vlastní popelavé barvě vlasů, nechala jsem si je zahustit šedesáti prameny a zvolila jsem kratší délku, aby se vlasy ozdravily," vysvětlila, proč ji nebudeme delší dobu potkávat jako zářivou blondýnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám