Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O americkém zpěvákovi Lenny Kravitzovi (48) se příliš neví, že je otcem dnes již pětadvacetileté dcery. Úspěšný hitmaker dodnes vypadá výborně a padesátku na krku by mu nehádal snad nikdo. V době, kdy se mu narodila dcera Zoë, mu bylo třiadvacet a teprve rozjížděl pěveckou kariéru.

Matkou Zoë Kravitz je herečka Lisa Bonet, s níž se Lenny seznámil v roce 1985. V té době byla Lisa hvězdou úspěšného seriálu Cosby Show a s Kravitzem ji první dva roky pojilo pouze přátelství. Vzali se ale krátce poté, co spolu začali randit, a to v roce 1987. O rok později přivedli na svět Zoë, ale po dalších pěti letech se rozvedli.

Celým jménem Zoë Isabella Kravitz je herečkou, zpěvačkou a modelkou a ačkoli letos oslaví pětadvacetiny, vypadá podobně jako její rodiče výrazně mladší. Její tvář by se vám mohla vybavit například ze snímků Koření života, Mé druhé já, Yelling to the Sky, X-Men: První třída nebo ze seriálu Californication.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám