Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyřiadvacetiletá Rumer Willis, která se vydala ve šlépějích svých slavných rodičů Demi Moore (61) a Bruce Willise (57) a věnuje se herectví, se pyšní skutečně výstavní postavičkou. V plné kráse ji předvedla v sobotu na slavné havajské pláži Waikiki, kde momentálně tráví dovolenou.

Nejstarší ze tří dcer slavného hereckého páru, který se v roce 2000 rozvedl po třináctiletém manželství, si však totálně zhyzdila figuru nevhodným výběrem bikin. Málo vykrojené kalhotky s vysokým pasem jsou sice poměrně v kurzu, ale poslední, kdo v nich dokázal být skutečně sexy, byla nejspíš v 50. letech Marilyn Monroe.

Rumer Willis si můžete pamatovat ze snímku Striptýz, kde se objevila se svou maminkou Demi jako osmiletá. Případně z krimi komedie Můj soused zabiják, kde si pro změnu zahrála se svým otcem. Dále má na svém kontě snímky Whore, komedii Domácí mazlíček či horor Spolek nemilosrdných.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám