Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Aňa Geislerová (48) dnes slaví sedmatřicáté narozeniny. Za svou bohatou hereckou kariéru ztvárnila bezpočet úspěšných filmových rolí. Na rozdíl od jiných hereček se Geislerová nikdy „neupejpala“ a nebála se nahoty na filmovém plátně.

A to ve všech podobách. Dokonce se nestyděla svlékat ani dva měsíce od porodu syna Bruna, když ještě neměla dole těhotenská kila! Na půvabu jí to ale ve filmu Šílení rozhodně neubralo, protože odhalila svá kojením zvětšená ňadra.

A nebyl to zdaleka první ani poslední film, ve kterém se odvážně svlékala. Diváky potěšila také v postelové scéně ve snímku England či v komedii Bohdana Slámy Štěstí, kde se pro změnu koupala ve vaně.

Zapomenout nesmíme ani na to, že si jedna z našich nejpopulárnějších hereček vyzkoušela nahou scénu už ve svých sedmnácti letech. A rovnou po boku charismatického Antonia Banderase, s nímž se potkala ve filmu Giovane Mussolini. Na nejodvážnější scény dnešní oslavenkyně Ani Geislerové se podívejte do naší fotogalerie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám