Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Láska mezi Anetou Vignerovou (36) a Tomášem Ujfalušim jen kvete. Poté, co si známý fotbalista v létě na tréninku přetrhl vaz v levém koleni, se dvojice na čas vrátila z tureckého Istanbulu zpátky do Prahy. V těchto pro Tomáše náročných dnech je mu Aneta velkou oporou.

„Samozřejmě, že mě mrzí, co se přihodilo, protože Tomáše léčba stojí každý den stoprocentní úsilí," řekla nám misska. „Myslím si, že se o něj starají doktoři velmi dobře," dodává.

Zajímalo nás, jakým způsobem modelka o svého zraněného miláčka pečuje. „Doma se spíš snažíme vytvořit domácí pohodu a příliš o tom zranění nemluvíme. Po tom celém dni rehabilitací toho má až nad hlavu," prozradila kráska.

Vignerovou jsme vyzpovídali během její návštěvy v Karlínském klubu, kam donedávna chodila cvičit s Ujfalušim. Není jí líto, že je teď ve fitku opuštěná? „My spolu trávíme opravu hodně času, a proto, asi jako každá ženská, i já se potřebuji někdy sama odreagovat," říká Aneta. Modelka však ve fitku zase tolik času nestráví. Aneta zde absolvuje lekce na speciálních závěsných lanech, která si pořídila domů a brzy s nimi zvládne cvičit i sama.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám