Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je krásná, úspěšná, vdaná a má dvouletou dceru Natálii. V roce 2003 se stala vicemiss ČR, o sedm let později se vdala za úspěšného podnikatele Tomáše Fuxu. V té době už byla v očekávání a o sedm měsíců později se jim narodila dcera Natálie. Víte o koho jde? Poznáte dívku v růžové paruce?

Markéta Divišová je stále velmi úspěšnou modelkou a pracuje hlavně v zahraničí. Kvůli dceři Natálii si ale již velmi vybírá. "Markéta nechce chůvu a na prvním místě je malá Natálka. Takže i práci podřizuje dceři a vyjíždí za prací jen do zahraničí, pokud jde o dobrou nabídku," řekla Super.cz maminka Markéty Lenka Divišová, která spoluvlastní kadeřnický salón, pro který Markéta fotila.

Dceři a také herečce Yvettě Blanarovičové nasadila extravagantní paruku a obě byly rázem k nepoznání. A když z nich s kolegou Liborem Smržem udělaly zase krásky, mohly si hvězdy v klidu oddychnout. V růžové a stříbrné barvě na vlasy naštěstí domu neodešly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám