Hlavní obsah
Článek

Tenhle článek doporučujeme číst až po desáté hodině večerní. Týká se totiž nesváru mezi Sabinou Laurinovou (52) a Františkem Ringo Čechem (80), který je znám tím, že nikdy nejde pro ostré slovo daleko. A na Sabinu, která mu v původní televizní Dívčí válce hrála Šárku, nyní nakydal v hněvu spravedlivém rovnou celou kupu sprosťáren!

Ringo se o ní na svých webových stránkách zmínil jako o „neupřímné a dementní Laurinové“. A Super.cz ochotně sdělil důvod, proč se o ženě, která se nedávno rozešla s partnerem, vyjadřuje takhle nelichotivě.

„Nemám s ní dobré zkušenosti. Ukázala se jako velmi pyšná, nespolehlivá a k mé osobě neseriózní. Měla roli v televizní Dívčí válce, hrála Šárku. A protože ji národ zná z kazety, kterých se prodaly desetitisíce, chtěl jsem s ní udělat jubilejní vystoupení. Byla ale arogantní. Lhala mi. Řekla mi, abych jí zavolal v pondělí, že nemá čas, a pak mi vytípávala telefon. K***a!“ zlobí se.

„Nikdy jsme přitom spolu neměli konflikt. Velmi se mě to dotklo. Je to nekolegiální. Svědčí to o tom, že je to p**a. Nemůžu jí to zapomenout. Kdyby řekla: Ringo, nezlob se, hraju v La Traviatě, cítím se jako velká umělkyně, už se nechci k Šárce hlásit, tak bych to bral. I přesto, že lidé ji znají hlavně jako tu Šárku. Její chování jsem ale považoval za ponižující a styděl jsem se za ni. Se mnou je neradno si zahrávat. Ona to dostane zpátky ještě několikrát. Zasluhuje to trest. Byla to od ní zbytečná akce, která ji degradovala na k***u,“ dodal pořádně pobouřený František Ringo Čech.

Reklama

Další články

Načítám