Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podobný příběh už se v šoubyznysu odehrál několikrát. Kolegyně si navzájem přebraly partnera. Vzpomeňme si například na Lindu Rybovou, která se v divadelní šatně potkávala s Danou Batulkovou a nyní žije s jejím s jejím exmanželem Davidem Prachařem. Nebo případ dvou posledních partnerek Pepy Vojtka (58) Jovanky a Libuše.

Tentokrát se soukromé drama událo mezi houslistkami ze seskupení Inflagranti. Půvabné slečny před dvěma lety natáčely hudbu k filmu Czech Made Man a blondýnka Irena Morisálová padla do oka jeho režisérovi Tomáši Řehořkovi. Ten poté natočil i filmy Signál a Piko.

S Irenou se sestěhovali, její nejlepší kamarádka a kolegyně z kapely, tmavovláska Kateřina Lískovcová, je často navštěvovala, chodívala s nimi ven. A o vztahu věděla všechno. V létě přišla pro Irenu nečekaná zpráva. Přítel jí řekl, ať se od něj odstěhuje, a její místo převzala nejlepší kámoška.

A pochopitelně přišlo pořádné dusno. Shodou okolností spolu teď obě dívky budou trávit hodně času, neboť je po křtu nové desky čeká velké vánoční turné, kde s nimi bude vystupovat Pepa Vojtek. Posluchači tak budou mít zajímavý zážitek, když budou sledovat houslistky, které se na sebe navzájem na pódiu ani nepodívají a možná si provedou i nějakou schválnost.

Reklama

Další články

Načítám