Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známé osobnosti to nemají jednoduché. Pokud si na společenské události vezmou dvakrát to stejné oblečení, dostanou se rázem pod palbu kritiky.

„Nejen já, ale i většina známých osobností jsme na sobě měli spoustu úžasných kousků, které jsme si ale mohli vzít jen jednou. To je škoda," postěžovala si Andrea Verešová (43), která část ze svého šatníku věnovala do speciálního bazaru s oblečením celebrit. „Je skvělé, že si i někdo jiný může sáhnout na takovéto pěkné kousky dobrých značek a návrhářů," říká Andrea.

„Nejenže se toto oblečení využije, ale část z výtěžku jde na charitu. Já osobně mám oblečení opravdu hodně a nemám to kam dávat," svěřila se na otevření bazaru Kateřina Sokolová (35). Obě dámy byly v minulosti na druhé straně barikády a obnošené oblečení samy kupovaly. Nevidí na tom prý nic zlého. „Mám jeden kousek ze sekáče, bundu bomber s rukávy zdobenými cvoky. Je úžasná," říká Katka.

Také Andrea Verešová coby patnáctiletá teenagerka doma v Žilině vyrážela s kamarádkami na nákupy do sekáčů. „Byla to doba, kdy v obchodech nebyl velký výběr. Existovalo několik opravdu krásných second handů, kde měli zboží z Německa a Anglie za super ceny. Pamatuji si, že jsme tam našli skvělé džíny a kožené bundy," přiznává se Andrea.

Reklama

Další články

Načítám