Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Zlata Adamovská (65) vypadá po padesátce úžasně. Když jsme ji po dlouhé době potkali, museli jsme se zeptat, jak to dělá, a zda má nějaký speciální recept na krásu. A byli jsme dost překvapení.

"Starám se o sebe jako každá jiná žena. Používám kvalitní krémy, piju hodně vody, i když samozřejmě sklenkou vína také nepohrdnu, a snažím se hodně spát," řekla Super.cz Zlata. Ale právě po odpovědi, jak dlouhý spánek si dopřává, jsme byli v šoku.

"Spím obvykle šest hodin denně. Na víc nemám kvůli množství práce čas. A jen občas si dopřeji osmihodinový spánek. Přece je škoda život prospat," míní nestárnoucí brunetka. Energii prý dobíjí na dovolených, které si ovšem musí plánovat hodně dopředu kvůli natáčení i divadlu.

"Naposledy jsem byla v Keni a chystám se do Španělska," vyprávěla. Na svých cestách se ale neválí na pláži, ale snaží se z dané země co nejvíce poznat. "Já jsem už třetí den na pláži nervózní. Zvlášť v těch dalekých zemích by přece byla škoda nepoznat víc život obyčejných lidí a to, jak to vypadá mimo turistická centra," je přesvědčená Zlata.

"Třeba i v Keni jsem poznala, že životní podmínky nejsou ideální, jsou místa, kde je velká bída a i nedostatek pitné vody. Proto jsem se také zapojila do projektu Aqua for Life," vysvětlila herečka.

Strach z nemocí při svých cestách nemá. "Vždycky podstoupím očkování vakcínami, které se do určité země doporučují. A nikdy mne nepotkalo nic horšího než střevní potíže, úpal nebo úžeh," vypočítala Adamovská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám