Hlavní obsah
Článek

Manželka Jiřího Šlégra (52) si nedá pokoj! V poslední době se na společenských akcích objevuje čím dál tím častěji po boku urostlých a výkonnostně způsobilých mladých mužů. Na golfovém turnaji se dokonce podle účastníků více než měla k bronzovým olympijským kajakářům Danielu Havlovi a Janu Štěrbovi!

„Je to pěkná pařmenka. S klukama řádila dlouho po půlnoci, tančila s nimi, smáli se spolu jako zamilovaní,“ tvrdí zdroj z turnaje v Plzni–Dyšině, který mimochodem pořádala bývalá manželka Indiána z reality show Farmář hledá ženu Renata Abtová a jenž měl charitativní podtext. Občanské sdružení Dobrý skutek pomáhající hendikepovaným a jejich rodinám získalo od pořadatele téměř čtvrt miliónu korun. Padesát tisíc korun na rehabilitaci získal Jiří Sotona, upoutaný po cévní příhodě na vozík.

Abtová, která se chystá zakončit příští ročník velkolepě – rovnou na Floridě – Šlégrovou osobně na turnaj Gaan Sport Golf Tour pozvala a starala se o ni královsky. Není divu, když se proslýchá, že na tom není žena Jiřího Šlégra finančně nejlépe. „Renatka moc stála o to, abych přijela. Poslala pro mě proto auto a hostila mě tu. Měla jsem všechno zadarmo,“ potvrzuje Kateřina Šlégrová, která ale odmítá, že by ji s kajakáři pojilo jiné pouto než to přátelské.

„Už se tomu směju. S kým se kde ukážu, už je můj milenec. Teď dokonce dva najednou! Je pravda, že jsem se s nimi náramně bavila, ale prakticky vůbec jsem nepila, jen tři piva a pak vodu, a šla spát krátce po půlnoci. Nic nebylo. Jen jsme se dohodli, že se půjdu podívat, jak trénují,“ svěřila Super.cz manželka poslance a hokejového obránce. Tak doufejme, že nebudou kajakáři trénovat přímo na ní.

Reklama

Další články

Načítám