Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro Dianu Kobzanovou (42) nebyla přehlídka v Liberci - Vratislavicích pro návrhářku Beatu Rajskou obyčejnou pracovní zakázkou. Jednak Diana práci modelky téměř pověsila na hřebík a po mole chodí už jen zcela výjimečně a zároveň v hledišti seděly osoby jí nejdražší - maminka Dobra, přítel Štěpán a babička Božena.

Až v momentě, kdy Kobzanová vyšla na molo, si uvědomila, že pozvat babičku na tuto akci nebyl vůbec dobrý nápad. Modelce došlo, že jí zpod šatů vykukuje zbrusu nové tetování, o kterém její milovaná babička nemá ani tušení.

„Došlo mi to až ve chvíli, když jsem vycházela na molo v koktejlkách. Po mole jsem šla zpocená a v jednu chvíli jsem si myslela, že snad začnu couvat," popisuje blonďatá dračice scénu, která už nyní vyznívá velmi kuriózně. „Moje babička bude mít zakrátko devadesát let, ale vidí jako ostříž. Do poslední chvíle jsem doufala, že si přes hlavy v hledišti tetování nad achilovkou nevšimne. Zdá se, že mi to prošlo," říká. Kobzanová nemá strach, že se o tetování babička dozví kvůli tomuto článku, jelikož prý nemá internet.

Přestože se v hlavě Diany Kobzanové tou dobou musely honit nejšílenější myšlenky, ve skutečnosti hrůzostrašné úvahy okolí nezaregistrovalo. Právě naopak. Devadesát procent ohlasů publika na modelky zaznělo po přehlídce ve prospěch Diany. Z výkonu modelky byla u vytržení také samotná návrhářka. „Před lety to byl právě můj manžel, kdo se stal prvním Dianiným fanouškem. Ten tvrdil, že když jde po mole Diana, tak jde někdo. Je to gazela," nešetří superlativy Beata Rajská.

Reklama

Další články

Načítám