Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pět sportovkyň z početného britského týmu z letošních olympijských her v Londýně se rozhodlo oživit vzpomínku na skupinu Spice Girls. Členky dnes již legendární kapely se sice daly znovu dohromady k příležitosti vystoupení na zakončovacím ceremoniálu olympiády, ale jednalo se pouze o jednorázový návrat.

Pětice úspěšných britských sportovkyň ve složení Dani King, Laura Trott, Beth Tweddle, Gemma Gibbons a Nicola Adams se stejně jako slavné zpěvačky nalíčila, učesala i oblékla a úžasná fotka á la Spice Girls je na světě!

A kdo že jsou ty půvabné dámy? Emmu Bunton (Baby) představuje Laura Trott. Vedle ní pózuje jako Victoria Beckham (Posh) Dani King. Obě dámy získaly zlatou medaili v cyklistice. Jako Sporty Spice Mel C se objevila bronzová gymnastka Beth Tweddle. Geri Halliwell (Ginger) si zkusila být judistka Gemma Gibson a do kůže Mel B (Scary) se vžila zlatá medailistka z boxu Nicola Adams. Nápaditý set fotografií se objeví v novém čísle magazínu Heat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám