Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od smrti krále popu Michaela Jacksona (†50) uběhly už tři roky, ale vzpomínka na něj je stále živá. Především u jeho nejbližších. Zpěvákova dcera Paris ve čtvrtek poslala na internet fotografii, na níž stojí u plakátu svého otce. Snímek je počítačově upravený, a tak se zdá, jako kdyby se spolu otec s dcerou skutečně vyfotografovali.

Čtrnáctiletá Paris však nedávno pořádně ‚zavařila‘ své rodině, když do médií rozhlásila, že je její babička Katherine Jackson nezvěstná a spolu s jejím strýčkem Trentem Jacksonem po ní vyhlásili pátrání. Stalo se tak v době, kdy rodina řešila přerozdělení majetku.

Paris dokonce napsala na svůj Twitter: „Ano, babička je pohřešovaná. Už jsem s ní týden nemluvila a chci, aby se okamžitě vrátila domů.“ Navíc osočila své tety Rebbie (62) a Janet Jackson (46), že jí už týden neumožnily s babičkou mluvit.

Zpěvákova dcera nakonec od Janet dostala výprask, jelikož z jejich rodiny udělala bandu supů, která je schopná kvůli sporům o majetek věznit babičku. Ta mezitím v poklidu pobývala u svého syna Jermaina (57) v Arizoně.

Reklama

Další články

Načítám