Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na divoké večírky a koncertní vystoupení musel na čas zapomenout zpěvák Daniel Mrózek, který chce bořit pověsti a zvěsti o tom, že by byl pěveckou rychlokvaškou, a bojuje o své místo na poli českého hudebního světa.

V českých rádiích zní jeho debutový singl Poslední náboj, ke kterému mohou fanoušci na hudebních televizních stanicích vidět i videoklip. Muzika však musela jít na čas stranou a finalista soutěže Hlas ČeskoSlovenska se vrhl na studium, aby zdárně ukončil poslední ročník svých kadeřnických studií. Během tří dnů musel zvládnout devět předmětů. Od učebnic si odskakoval odpočinout do nahrávacího studia, aby nazpíval svou další píseň Krev, jizvy a tvář.

„Krev jsem zcela určitě potil hlavně u zkoušky z matematiky, ale naštěstí mi žádná jizva nezůstala, a tak se můžu pořádně připravit na závěrečné praktické zkoušky, které mě čekají v půlce září. Hudba je pro mě navíc ten správný doping, který mi pomáhá vše zvládnout, takže věřím ve zdárný konec svých učednických let,“ věří si Daniel.

Program na podzim má Daniel skutečně nabitý, do diáře mu přibývají další a další vystoupení, jen v průběhu září a října ho uvidí fanoušci asi v patnácti městech republiky. V listopadu pak vyráží na turné s Markétou Konvičkovou (29) a s kapelou Legendy se vrací, se kterými zavítá například do Plzně, Ostravy, Brna a do pražského Hard Rock Cafe. Daniel nám zatím neprozradil, jestli se bude jako profesionální kadeřník starat o vizáž muzikantů.

„Markétu jsem už česal, takže nic nevylučuji. Zvláště u takového Petra Šišky to bude případně těžká práce,“ s úsměvem připomíná Mrózek holou hlavu svého manažera a frontmana zmíněné kapely.

Reklama

Další články

Načítám