Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Lucie Váchová (39), provdaná Křížková, má tři měsíce po porodu postavu jako proutek. A právě proto si sličná modelka mohla dovolit zapózovat na odhalených fotkách. Na nádherné fotky se nechala úplně nahá zvěčnit společně s manželem, předním českým jachtařem Davidem Křížkem a roztomilým synkem Davídkem.

A jaké tajemství se vlastně skrývá za krásou půvabné Lucie Váchové? „Stále těžím z toho, že jsem se dvanáct let věnovala sportovní gymnastice. Je to úžasný sport, při kterém si navíc pěkně vytvarujete figuru. Některé cviky na zpevnění těla jsem cvičila i každý den během těhotenství. Chtěla jsem se stále držet v kondici a vyplatilo se mi to,“ svěřila se novopečená maminka.

Už pár dní po porodu se Lucie chlubila postavou jako ze škatulky. Nebála se proto nafotit také svůdné fashion snímky. „Z porodnice jsem odcházela pouze s jedním kilem navíc a po několika týdnech už měla postavu jako před otěhotněním. Po porodu jsem se do velkého sportování ještě nepustila, domácí posilování si ale neodpustím. Líbí se mi sportovně založení lidé, kteří se snaží dodržovat zdravý životní styl. Taková je i má cesta,“ má jasno někdejší královna krásy.

Lucka se navíc snaží dopřát to nejlepší i svojí rodině. Syna Davida by ráda kojila, co nejdéle to půjde. I proto se její kritéria na kvalitu stravy a pití ještě zostřila.

„Snažím se stravovat zdravě. Někdy si samozřejmě velmi pochutnám i na knedlících a bůčku, ale jen výjimečně. Převážně volím výživově hodnotné potraviny a k tomu sázím na kvalitní kojeneckou vodu bez chloru. Mám tak jistotu, že dělám to nejlepší pro sebe a díky tomu dávám to nejlepší i malému Davídkovi," uzavřela spokojená maminka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám