Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opravdu by nás zajímalo, jak je možné, že zpěvačka Kateřina Mátlová má tolik peněz, že si může dovolit zimní outfit za sto tisíc korun. Byli jsme svědky toho, že si milovnice snowboardu vyrazila do drahého obchodu ve Špindlu a oblékla se tam od hlavy k patě za více než sto tisíc korun.

"Tak si snad můžu udělat občas radost," krčila rameny Katka, kterou na českých pódiích vystupovat moc často nevídáme. S muzikály, ačkoli zářila třeba jako Krvinka v Draculovi, skončila a orientuje se prý na sólovou kariéru.

Potkáváme ji ale spíš na párty anebo právě na svazích Medvědína nebo Svatého Petra ve Špindlu, kde řádí na snowboardu třeba s večírkovou královnou Michaelou Štoudkovou (38) či Nikol Moravcovou (36).

Má snad Kateřina tajemného milence v Německu, jak se o ní říká? "Já svoje soukromí nerozebírám. A co se Německa týče, mám tam hodně práce stejně jako třeba v Rakousku. Tak si snad můžu za vydělané peníze pár hadříků dovolit, ne?" ohradila se rajcovní blondýnka.

Reklama

Další články

Načítám