Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úřadující Česká Miss Tereza Chlebovská se ocitla v polovině svého kralování. Už brzy odstartuje nový ročník klání krásy a Tereza bude samozřejmě u toho.

Při této příležitosti zapózovala na smyslných fotkách, které budou provázet kampaň České Miss 2013.

Tereza na fotografiích Jana Tůmy ztělesňuje přirozenou krásu, což podtrhuje jemný make-up dekorativní kosmetiky i její hustá hříva nádherných vlasů.

„Od své korunovace jsem v jednom kole a teprve ve chvíli, kdy jsem fotila s Honzou snímky pro nový ročník České Miss 2013, jsem si uvědomila, že zanedlouho předám korunku královny krásy své nástupkyni,“ řekla s nostalgií Tereza Chlebovská, která dívky láká do soutěže.

„A jestli mám pro dívky nějakou radu? Ať se ničeho nebojí a přihlásí se na casting. Nikdy jsem nelitovala, že jsem se přihlásila. Obohatilo mě to o spoustu zážitků, poznala jsem nové zajímavé lidi a posunulo mě to dál,“ usmívá se půvabná královna krásy.

Podobně jako v uplynulém ročníku se i letos budou konat castingy ve čtrnácti krajských městech. Šňůra castingových kol začíná 11. listopadu. Tři nejkrásnější dívky z každého města, kde se bude casting konat, postoupí do semifinálového kola, které se bude konat v Praze.

Z něho pak vzejde čtrnáctka krásných dívek, z nichž jen ta jediná se stane královnou krásy, Českou Miss 2013.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám