Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejsledovanějších amerických soutěží krásy, Hasič roku je v Čechách. Ve spojených státech je finále soutěže o nejvymakanějšícho hasiče doslova hitem. Dámy omdlévají a muži tiše závidí.

Hasičem roku ČR 2012 se chtělo stát přes 100 mužů z řad dobrovolných i profesionálních hasičů. Z nich odborná porota vybrala deset semifinalistů a do finále postupuje pět vymakaných krasavců.

Mezi nimi je i soutěžící z loňské Československé SuperStar, Vítězslav Homolka, který se pokusil okouzlit tehdejší hudební porotu jako zpívající hasič moravských lidovek Jožky Černého. Semifinalisté museli projit pohovorem s odbornou porotou a poté představit fyzické přednosti svých vysportovaných těl.

"SuperStar byla první zkouška a velká zkušenost. Svou účastí v soutěži Hasič roku bych chtěl proslavit svůj sbor a pomoci mu tak při získávání větších finančních prostředků pro naše fungování," prozradil Homolka.

"Byl jsem překvapen z úrovně všech zúčastněných soutěžících. Mnozí z nich by se mohli živit modellingem. Pánové vynikali přednostmi, kterými by strčili do kapsy i profesionální modely,“ uvedl člen poroty, choreograf a majitel agentury JARO Management Rostislav Janků.

O tom, který z pětice finalistů se stane Hasičem roku ČR 2012, se rozhodne 2. listopadu 2012.

Reklama

Další články

Načítám