Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Michaela Štoudková (38) vystavila na Ibize své sexy tělo. Na slunný ostrov vyrazila s kamarádkou za prací. A došlo samozřejmě i na opalování i bujaré večírky. "Fotily jsem pro jeden klub s finalistkou Miss Slovensko 2012 Romanou Babokovou. Focení trvalo jen jeden den a zbytek týdne jsme si užívaly," řekla Super.cz Štoudková.

Z dovolené byla nadšená. I když o odpočinek prý opravdu nešlo. "Je to o zábavě, což jsem věděla, ale že to bude až takhle jsem tedy nečekala," usmívá se Míša. "V klubu je celý večer program a párty se rozjíždí až po druhé hodině ranní. To pak fakt nevstáváte v deset na opalovačku k moři," dodala se smíchem Štoudková.

Po návratu ji čeká hledání práce. "Dostudovala jsem vysokou školu, tak se dívám kolem sebe. Bavila by mě produkce, organizování, práce v reklamě. Jsem společenský typ, tak určitě chci být hodně mezi lidmi," dodala Štoudková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám