Hlavní obsah
Článek

Kirstie Alley (61) se bude muset hájit u soudu a přesvědčit porotu, že dietní program Organic Liaison, který za tučný honorář podporuje v reklamě, skutečně byl tím, díky němuž zhubla. Zažalovala ji totiž jistá kalifornská dáma za lživou reklamu. Sama dietní program Organic Liaison držela a neshodila žádná kila.

Kirstie ale minulý rok skutečně výrazně zhubla. Ačkoli tvrdí, že to bylo díky dietě Organic Liaison, žalující Marina Abramyan to zpochybňuje. Podle ní totiž slavná herečka zeštíhlila především náročným tanečním tréninkem v soutěži Dancing with the Stars – obdobě českého StarDance – a také kvůli přísnému stravovacímu režimu, který s dietou Organic Liaison nesouvisí.

Abramyan podala žalobu u soudu v Los Angeles 20. července a tvrdí v ní, že herečka lže a nezhubla díky Organic Liaison, ale „kvůli extrémnímu cvičebnímu režimu a extrémně nízkokalorické dietě.“

Žalující požaduje, aby společnost prodávající dietu Organic Liaison okamžitě přestala užívat fotografie Kirstie Alley před zhubnutím a po zhubnutí v souvislosti s touto dietou. Výši odškodného přitom Abramyan odmítla zveřejnit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám