Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednatřicetiletá Gisele Bündchen je stále jedničkou ve svém oboru. I po patnácti letech na výsluní se půvabná Brazilka i letos stala nejvíce vydělávající modelkou světa a díky fotografiím magazínu Vogue Paris se nyní každý může přesvědčit, proč zůstává právě Gisele nenahraditelnou součástí módního průmyslu. O jejím atletickém štíhlém těle básní většina světoznámých návrhářů a pracovat s maximálně profesionální Gisele se vždy rovná úspěchu a velkým výdělkům. Tentokrát svůdná Bündchen dokonce odhodila zábrany a nechala se zlákat k nafocení sexy snímků v rouše Evině.

Nové vydání francouzského Vogue Paris se má čím chlubit, fotky Gisele zdobí nejen obálku, ale i další stránky uvnitř čísla. Modelka se již po několikáté stala podle časopisu Forbes nejlépe placenou modelkou světa, když si za uplynulý rok přišla na 45 miliónů dolarů. Druhá Kate Moss se přitom musela spokojit s mnohem menšími výdělky, které dělaly „pouhých“ 9,2 miliónu dolarů.

Úchvatné fotky bývalé přítelkyně Leonarda DiCapria (49) jsou počinem fotografického dua Inez van Lamsweerde a Vinoodt Matadin. Gisele se na nich objevuje v letních outfitech, jednodílných plavkách, bikinách, ale také zcela nahá. Co na ni říkáte?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám