Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Daniel Mrózek (18) začíná vystrkovat růžky. Zpěvák, který na sebe před časem upozornil v show Hlas ČeskoSlovenska, natočil své první hudební video.  Ve svém novém klipu k písni Poslední náboj se pokusil spáchat sebevraždu.

Natáčení videa proběhlo v minulých dnech v polorozpadlém nádraží v Praze, v Prokopském údolí a také na koupališti Džbán. Nový singl s názvem Poslední náboj pro Dana napsal Kája Mařík a otextoval Petr Šiška.

„Diváci uvidí a uslyší příběh jedné lásky, která ale nemá daleko k tragédii,“ nastiňuje děj klipu Petr Šiška. „Já jsem si celé natáčení ohromně užíval. Štáb, prostory, prostě všechno bylo super,“ nadšeně popisuje své dojmy Daniel a dodává: „Líbí se mi i o čem písnička je. Život fakt není někdy úplně easy.“

Kromě Dana se v klipu jako jeho osudová žena objeví modelka Julie Zugarová. Nedalo se úplně přehlédnout, že se Danovi vnadná modelka líbila. „Jasně, že se mi Julie líbí. Vždyť je to opravdu krásná ženská. Navíc není nudná a hloupá,“ netají se Dan svými sympatiemi.

A co na to Julie, pro kterou to byla první herecká příležitost? „Dan je úžasně nadaný, šikovný, charismatický kluk. Sedli jsme si na první pohled a na place vládla hrozně příjemná atmosféra. Navíc se mi Dan jako chlap líbí, je fakt atraktivní. Já jsem prostě na tyhle tmavé typy,“ pěje na Daniela ódy Julie.

Režisér David Beránek tedy může být spokojený. Vzájemné jiskření mezi Danielem a Julií se určitě promítlo i do klipu. Diváci se na něj mohou těšit již v druhé polovině července. Danielovi ale rozhodně nezačínají prázdniny.

„Letošní léto chci fakt podřídit práci. Takže budu skládat, koncertovat. Nechci být pro diváky jen rychlokvaškou z jedné soutěže. Rád bych je přesvědčil o tom, že něco opravdu umím,“ popisuje své plány se zdravou dávkou sebevědomí mladý muzikant.

Reklama

Další články

Načítám