Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Martin Sitta zavzpomínal na natáčení seriálu Expozirura, ve kterém ztvárňoval roli Drobka, tedy postavy, která odkazovala na šéfa Berdychova gangu. Natáčení tehdy bylo velmi náročné a došlo i ke zraněním.

„Natáčení Expozitury jsem strávil skoro celé v kufru auta, s pouty na rukou. Dlouho dopředu jsme hodně trénovali s kaskadéry. Opravdu asi dva měsíce dopředu. Všechno se trénovalo, rvačky a pády. Ale realita je pak úplně jiná. Hanka Vagnerová se rozvášnila, kopla mě do rozkroku strčila mě do kufru a pak mi ještě přibouchla hlavu dveřmi od kufru. Ještě mě vláčela různě po sklepech a hnula mi se zády. Od té doby mě ta záda trápí, tímto Hance děkuji,“ smál se Sitta v pořadu Intimní zpověď na Stream.cz.

Náročné pro něj bylo ale i natáčení minisérie Hořící keř. „U Hořícího keře jsem měl zase zlomený loket. Hrál jsem tam řidiče sanitky. Vedle mě seděl Petr Stach a já jsem mu říkal, že mi musí při jízdě pomoc zatočit, dobové sanitky samozřejmě neměly posilovač řízení. Takže já jsme volant jen tak přidržoval a on, aby to nevidělo vidět na kameře, točil volantem. Ale dali jsme to. Petrovi taky děkuji,“ dodal s úsměvem věčný smolař.

Zranění se mu totiž nevyhýbalo ani v divadle. „Na divadle jsem si zase zlomil loket. Hráli jsme Večer tříkrálový, já jsem byl unavený, měl jsem slabé nohy a motaly se mi. Ve hře jsem měl šaškovské boty, ty se mi zamotaly a spadl jsem ze tří schodů. Pak jsem řekl ještě asi pět replik a kolegovi jsem jen špitnul: Omdlím. A zašel jsem do portálu a tam jsem bolestí omdlel,“ popsal další děsivou historku Sitta.

Celou část pořadu Intimní zpověď mohou diváci vidět v úterý večer na Streamu. Zajímá vás více ze soukromí herce Martina Sitty? Kde žije, kam rád chodí a jaká jsou jeho oblíbená místa? Pak sledujte ve středu 1.11. od 21:30 Televizi Seznam a pořad Moje místa, který moderuje Blanka Kubíková.

Reklama

Další články

Načítám