Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už téměř dva roky herečka Hana Vagnerová (41) tvoří pár se svým francouzsko-španělským přítelem Nicolasem Escavim. Oba jsou důkazem toho, že vztah na dálku může fungovat. Nyní se ale herečka rozpovídala i o dalším možném kroku a tím je svatba.

Já mám pocit, že svatba je krásný den. Zároveň si ale nemyslím, že to zaručí nebo vyřeší něco. Náš vztah prochází takovými zatěžkávacími momenty a mám pocit, že to vlastně znamená víc než ta svatba, a my jsme schopni vše zvládnout. Já jsem se kvůli tomu musela znovu naučit španělsky, on se učí anglicky. Zvládáme tyhle zátěžové situace. Navíc Nicolas má dvě děti, tak to je také náročné. Těch důvodů, proč nebýt v tom vztahu je tolik, tak to, že v tom vztahu chceme být, je hezký a mám z toho radost,“ smála se charismatická herečka během rozhovoru pro Super.cz.

My jsme si s Hanou Vagnerovou povídali během finále soutěže krásy Schwarzkopf Elite Model Look 2023 Česko a Slovensko, které se odehrávalo ve Španělském sále Pražského hradu. Nicolas ji ale na tento galavečer nedoprovodil. Herečka přiletěla z Francie sama. Právě v této zemi zamilovaný pár trávil letošní léto.

Reklama

Další články

Načítám