Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Romana Pavelková (40) oslavila 40. narozeniny. Před šestnácti lety se ucházela o korunku krásy, focení a modelingu se věnuje dodnes. Vedle podnikání vkládá energii do svého nadačního fondu, skrze nějž pomáhá ženám, které si prošly domácím násilím. Sama s ním má zkušenosti.

Špatným vztahem si rusovláska prošla před deseti lety. Problémy začínaly postupně nadávkami, urážkami a pak došlo i na bití. „Bylo to psychické i fyzické týrání, většinou to začne psychickým vydíráním a podobně a potom dojde k fackám a následně k většímu násilí,“ svěřila se Super.cz Romana, která se vzchopila a ze vztahu utekla, dnes pomáhá jiným ženám.

Na muže nezanevřela, vdala se a porodila syna Maxíka, vztah ale nevydržel a modelka se po pár letech rozvedla. Dnes je šťastná po boku partnera Milana Štědry, který jí ke kulatinám připravil fantastickou oslavu. „Narozeniny jsem začala slavit už o víkendu, vyrazili jsme s partnerem Milanem do Špindlu, kde mi připravil tajnou oslavu. Přijely všechny kamarádky s partnery, přijel i můj brácha, bylo to naprosto úžasné a nečekané. Všichni si udělali čas a partner to tajně chystal několik měsíců. Čtyřicáté narozeniny jsem oslavila nezapomenutelným zážitkem,“ svěřila se Romana s tím, že plánuje ještě velkou rodinnou oslavu.

„Vstupuji do další etapy svého života a doufám, že do té lepší. Čtyřicátiny mám spojené s tím, že jsem odstartovala nový projekt Czech Golf Miss, kde jsem ředitelkou a spolumajitelkou. Strašně se na to těším, letos budu dělat první charitativní golfový turnaj a stále se věnuji mému nadačnímu fondu, ve kterém pomáhám ženám procházejícím si toxickými vztahy a domácím násilím,“ svěřila se Romana, která si udržuje stále štíhlou figuru, a to pravidelným sportem, kterému se mnohdy věnuje i čtyřikrát do týdne. „Vstupuji do nové etapy života s úsměvem na tváři. Těším se na další roky dlouhého a šťastného života,“ dodala rusovláska.

Reklama

Další články

Načítám