Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednapadesátiletý Joseph Gatt je dalším hercem, který čelí obvinění ze sexuálních deliktů a jehož čeká soudní proces. Původem londýnský rodák, který si v populárním seriálu Hra o trůny zahrál postavu Thenna Warga, byl loni v dubnu zatčen za trestný čin – sexuálně explicitní online kontakt s nezletilou osobou.

Gatt, jehož si mohou filmoví fanoušci vybavit také z Thora, Star Treku: Do temnoty, Star Treku: Do neznáma či z Dumba z roku 2019, veškerá obvinění odmítá. Velkou oporu má i ve své dlouholeté přítelkyni, spisovatelce a herečce Mercy Malick, která jej v pondělí rovněž doprovodila do soudní síně v Los Angeles, kde pokračovalo soudní projednávání jeho případu.

Podle soudce Enriqueho Monguii bude další stání pokračovat až 4. prosince, jelikož žalobci došli k názoru, že je potřeba do té doby zjistit další okolnosti, aby se případ mohl posunout dopředu. Gatt je ovšem obviněn ještě z dalšího trestného činu, a to držení útočné zbraně.

Herec byl po složení kauce ve výši pěti tisíc dolarů propuštěn z vazby a jeho případ se prošetřuje na svobodě. Má ovšem zakázán pobyt bez dozoru s nezletilými, držení pornografie a používání sociálních sítí za jiným účelem než pracovním.

Reklama

Další články

Načítám