Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako operní pěvkyně musí být na jevišti opravdu hodně nalíčená. Od make-upu si ale neodpočine ani v běžném životě, hází ho na sebe jako zedník maltu fankou. Zpěvačka Pavlína Senič (48) se dokonce líčí i na procházku do lesa, jak nám prozradila.

"Líčení je můj rituál. Mám reflux, takže ráno nemůžu pít kafe, takže se probouzím tím, že se nalíčím. Líčím se všude, do lesa, u moře. Nenalíčená vydržím být maximálně jeden den. Líčím se ráda, i když mi můj stylista říká, že bych se měla mírnit," svěřila se Pavlína, kterou jsme potkali na akci, která se konala brzy po poledni, a přesto měla make-up, který by mnohé ženy nezvolily ani na slavnostní večer do opery. "Klidně bych si nalepila i řasy, to už byste po mně ale fakt divně koukali," krčila rameny.

"Myslím, že je to trochu i profesionální deformace, protože, jak jsme na tom jevišti, musíme mít opravdu silné líčení. A mám to ráda, tak těžko ubírám," dodala s tím, že se ale o pleť, která dostává pořádný záhul, snaží co nejlépe pečovat. "Mám salon, který se o mě stará. A myslím, že kdybych se nebála invazivních zákroků, byla bych už celá ořezaná. I při botoxu mě musí někdo držet za ruku," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám