Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tři zpěvačky, které společně vystupují pod názvem Opera Divas, Andrea Kalivodová (46), Pavlína Senič (48) a Tereza Mátlová (48) před sebou mají novou výzvu. Původně si myslely, že na charitativní módní přehlídce návrhářky Aleny Wilson budou na jevišti jen jako hostující umělkyně, pak se dozvěděly, že budou i v roli modelek.

S postavami se teď moc trápit nemusejí. Zvláště ne Tereza Mátlová, mimochodem bývalá partnerka producenta Františka Janečka (79), která byla před Agátou Hanychovou (38) přítelkyní mediálního magnáta Jaromíra Soukupa (55). "Zadání bylo jasné, půjdeme jako modelky, toho jsem se tedy trošku lekla. Ale holky už to vědí a dobírají si mě, protože v létě vždycky zhubnu a přes zimu to zase naberu. Snad letos o něco méně," doufá Tereza, která má dole osm kilo a je z ní opravdu kost. Přes léto pohubla i Pavlína, se svojí postavou je spokojená také Andrea.

Při našem setkání v ateliéru jsme probrali i to, jak si dámy, které se znají už od studií, rozumějí. Určitá symbióza byla znát už v tom, že všechny dorazily sladěné v kouscích se zvířecími motivy. A to se prý opravdu nedomlouvaly.

Reklama

Další články

Načítám