Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reality show Survivor opustil další hráč, který doplatil na své lži a lsti, jež soutěžící prokoukli.

Jde o Veroniku Sandholzovou, kterou zvolil do duelového souboje Mikýř. Ve hře se utkala s Radkem, jenž nad blondýnkou nakonec zvítězil.

Už během kmenové rady Veronika se slzami v očích přiznala, že nasekala během působení v soutěži spousty chyb. „Jsem tady devětačtyřicátý den, stihla jsem jako jedna z mála natřískat strašně moc chyb, zklamat spousty lidí a otevřeně se přiznávám, že veškeré lhaní, které tady bylo řečeno, tak bylo o mně. Což je strašně vtipné, protože doma nelžu. Trošku jsem se viděla i v tom, co říkala Janka. Tedy, když neumíš lhát, tak to nedělej,“ řekla Veronika chvíli před svým oficiálním koncem.

„Od druhé dne jsem si řekla, že pojedu jako samostatná jednotka, a asi zbytečně jsem měla nějakou nedůvěru ve svůj kmen, která byla zapříčiněna nedůvěrou v sebe sama, což vedlo k dalším chybám. Na Survivoru miluju, že je to víc než nějaká hra. Sama na sobě vnímám, kolik jsem se toho naučila a kolik se toho dá naučit,“ podotkla Veronika, pro kterou byl devětačtyřicátý den finálním.

Další články

Načítám