Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká hudební diva Doja Cat vytáhla ze šatníku další ze svých extravagantních modelů. Tentokrát se večer na Prvního máje vydala do klubu Zero Bond v New Yorku, a jak už u ní bývá zvykem, rozhodně ji nešlo přehlédnout.

Osmadvacetiletá rodačka z Los Angeles si vystačila prakticky jen s dvěma pruhy látky. Přičemž jeden měla místo topu a druhý kolem boků. Sukénka byla přitom tak mini, že jí z ní vykukovaly i kalhotky. Působivý byl i účes, který si zpěvačka zřejmě vytvořila omotáním hlavy kusem kožešiny.

Výstředností proslulá umělkyně, která uspěla svými hity Say So či Kiss Me More, platí podobně jako herečka a bývalá přítelkyně Kanyeho Westa Julia Fox za módní ikonu. Obě přitom často volí modely, které by zřejmě ještě před několika lety ve společnosti způsobily naprosté zděšení.

Jako o nové módní ikoně se začíná hovořit i o australské architektce a současné manželce zmiňovaného rapera Biance Censori. U ní se ovšem kritici módy zatím nedokážou shodnout, zda je ikonou, či spíš módní obětí. Přestože je řada lidí včetně Biančiny rodiny přesvědčená, že za vším stojí pouze raper, objevují se i názory, že její nahé odívání i vyděšené pohledy jsou vše jen dobře promyšlený reklamní tah obou manželů.

Související témata:

Další články

Načítám