Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Martin Carev se proslavil nejvíce tím, že se stal prvním youtuberem, který soutěžil v pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Na Instagramu má přes půl milionu sledujících. Tu pravou dívku ale zatím stále nenašel.

Stále jsem single. Já už asi pět let dávám médiím stále stejnou odpověď. Já jsem vlastně takhle docela spokojený, takže žádnou slečnu aktuálně nehledám,“ prozradil Martin se smíchem během rozhovoru pro Super.cz.

Slečnám se na Martinovi líbí i vyrýsované tělo, kterým se může chlubit. „Letos ani moc necvičím, ale začal jsem hrát aktivně tenis. Aktuálně trávím tak tři až čtyři hodiny každý den na kurtu. To se na mně podepisuje.“

My jsme si s Martinem povídali během focení finalistů soutěže krásy Schwarzkopf Elite Model Look pro Česko a Slovensko. Moderoval totiž castingy, a tak byl u cesty finalistů od samého začátku.

A jak Martin vidí soutěže krásy? Přihlásil by se i on? „Já už jsem na to trošku starej. Je mi pětadvacet, a tak bych měl nějakou modelingovou kariéru už asi u konce, tak to přenechám mladším,“ dodal se smíchem Martin Carev.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám