Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, že před pár lety prodělala nemoc, která tehdy strašila půlku světa, prasečí chřipku, na sebe modelka Simona Krainová (51) prozradila jen tak mezi řečí, jako by o nic nešlo. O tom, že je nakažená nebezpečným virem, nevěděla. Myslela si, že má obyčejnou chřipku. Když jí lékaři sdělili diagnózu, odmítla zůstat v nemocnici a odjela se léčit domů, kde se u ní střídali její sestra Yvonna a manžel Karel Vágner.

Právě tehdy se prý do svého manžela a otce syna Maxe, ke kterému zanedlouho přibyde sourozenec, naplno zamilovala. „Projevil se jako největší gentleman, když jsem si přivezla prasečí chřipku a on se o mě staral, zatímco se všichni báli a stranili. Varovala jsem ho, že riskuje smrt, a on opáčil, že mu za to stojím,“ řekla Krainová Instinktu.

Její muž ale virus také prodělal, takže mu žádné riziko nehrozilo. „Až pak jsem zjistila, že on už měl prasečí chřipku a je imunní,“ dodala Simona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám