Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Kendall Jenner (28) a její přítel Benito Antonio Martínez, známější pod svým pseudonymem Bad Bunny, v pondělí večer vyrazili na koncert na stadion SoFi v Los Angeles s kapacitou přes 70 tisíc míst, kde vystupoval rapper Drake. Energií nabitá show zřejmě ještě poměrně čerstvě zamilovanou dvojici natolik nabudila, že po skončení koncertu oba spěchali k přistavenému autu. Ještě předtím, než řidič šlápnul do pedálů, rozjeli to vzadu i oni dva!

Členka nejslavnějšího sesterského klanu světa a zároveň nejvýdělečnější modelka světa se svému devětadvacetiletému partnerovi posadila na klín, načež se oba nechali strhnout vzájemnou vášní. Co se dělo v následujících okamžicích, už ovšem vědí pouze oni a jejich řidič, jehož přítomnost dvojice zřejmě příliš neřešila.

Kendall s rapperem z Portorika, který je zároveň hudebním producentem a příležitostným MMA zápasníkem, začala randit letos v únoru a jejich spojení bylo poměrně velkým překvapením. Modelka totiž předtím dva roky randila s americkým basketbalistou Devinem Bookerem, s nímž to vypadalo na velkou lásku.

Sedmadvacetiletá brunetka, která jako jediná ze šesti sourozenců ještě nemá děti, je ovšem pracovně velmi vytížená, a tak si ji možná její partner hýčká při každé možné příležitosti. Právě její práce údajně stála za několika rozchody s bývalými partnery. Nechme se tedy překvapit, jak dlouho jí to vydrží tentokrát...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám