Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencerka Klára Russo, která začínala na sociálních sítích tak, že chtěla lidem ukázat, že učitelky, tedy její profese, jsou úplně normální bytosti, možná ani netušila, jak moc se projekt stane úspěšným. Dnes ji na Instagramu sleduje více než 120 tisíc lidí. Sympatická blondýnka už začátkem srpna porodí

Cítím se zatím dobře, stále jsme ještě dva v jednom a doufám, že to ještě chvíli vydrží,“ smála se Klára pro Super.cz. Pohlaví si nechali říct hned jak to šlo. Bude to chlapeček. „Já jsem nesnila o tom, zda to bude kluk, nebo holka. Já jsem snila o zdravém dítěti, ale klouček je skvělý.“

Se svým manželem, Američanem Nicolasem Russo, který je také influencer, měli svatbu loni v srpnu. Pár si tak do roka nadělil ten nejkrásnější dárek. „To bude ještě dřív než první výročí, bude to krásné,“ smála se Klára.

Pro synka, který bude mít jak české, tak americké občanství, už jméno mají vybrané. Prozradit ho ale nechtějí, nechávají si ho pro sebe. Porodu se Klára nebojí. „Už mám zabaleno, už mám vše připraveno, takže miminko může přijít,“ dodala v rozhovoru usměvavá influencerka.

Reklama

Další články

Načítám