Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do červnového RedFace míří bývalý vězen Jiří Kajínek, který se v kleci utká se spolumajitelem organizace, Psychopatem Bejrem (46).

„Do zápasu vstupuji, protože mi zbývá jenom malý kousíček do dokázání mé neviny. Mám hromadu důkazů, ale tenhle kousíček ještě potřebuji. V této organizaci dostanu výplatu, která bude opravdu zajímavá, a tu já chci věnovat tomu, kdo mi pomůže ten kousíček dorazit, aby ta obnova procesu mohla nastat,“ šokoval Kajínek na videu na sociální síti.

Přijde si na velmi slušnou sumičku. Pokud si myslíte, že se jedná o desítky či stovky tisíc korun, jste na omylu. „Je to v řádech milionů korun. Peníze mu mají pomoci doobjasnit jeho případ, za který seděl,“ řekli Super.cz organizátoři.

Připomeňme si, že Kajínek byl v roce 1998 odsouzen za dvojnásobnou nájemnou vraždu a jeden pokus vraždy k doživotnímu trestu odnětí svobody. Vinu nepřiznal, odmítá ji. 23. května 2017 dostal od bývalého prezidenta Miloše Zemana milost. Toto datum je velmi důležité i pro tento zápas, protože Jiřímu letos v květnu končí i sedmiletá podmínka. „Sedm let podmínky je za mnou. Budu moct zápasit s Alešem bez jakýchkoliv problémů, byť bych mu omylem zlomil malíček,“ řekl Kajínek na videu. Zápas proběhne 15. 6. v brněnské BOBBYHALL, kam se zápasy z Prahy přesouvají.

Věříte Jiřímu Kajínkovi, že je nevinný?
Ano, věřím mu.
14,6 %
Ne, měl by sedět.
15,1 %
Čistý rozhodně není, ale v tomto případě seděl neprávem.
70,3 %
Celkem hlasovalo 2260 čtenářů.

Další články

Načítám