Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Premiéru snímku The Paperboy v hlavní roli s Nicole Kidman a Matthew McConaugheym si v Cannes nenechalo ujít hned několik známých osobností, mezi nimiž nechyběla ani Heidi Klum (50). Ta potěšila především mužskou část osazenstva, když si oblékla volné dlouhé šaty z průsvitné látky se zdobnými vyšitými aplikacemi stříbrné barvy. Nebýt těch, diváci i fotografové by z těla německé topmodelky viděli kompletně vše.

Modelka, jež před čtyřmi měsíci překvapila veřejnost zprávou o rozpadu manželství se zpěvákem Sealem (61), si pod vzdušné šaty nemohla vzít žádné spodní prádlo, a tak bedlivě hlídala, aby nedělala příliš prudké pohyby, které by mohly odhalit více, než plánovala.

Klum však oslnila v Cannes hned dvakrát. Další stříbrná večerní róba byla celá z drobných korálků, které kopírovaly siluetu modelčina štíhlého těla. Na fotografii, kde Heidi hledí z jachty do dáli a pozoruje pobřeží Cannes, připomíná v těchto překrásných šatech mořskou pannu.

Reklama

Další články

Načítám