Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve své rodné Velké Británii patří Peaches Geldof (23) k nejznámějším modelkám a i přes svůj mladý věk je rovněž populární novinářkou. Jejím soukromým životem sice otřáslo hned několik afér, ale v současnosti dcera irského zpěváka Boba Geldofa ‚seká latinu‘ a je vzornou maminkou měsíčního chlapečka. Fotografie syna Astala poslala modelka na internet a připsala: „Můj chlapeček Astala je tak roztomilý!“ A o tom, že tomu tak skutečně je, nemůže být pochyb.

Peaches porodila syna zpěvákovi skupiny S.C.U.M Thomasi Cohenovi, s nímž v prosinci minulého roku zrušila zásnuby. Ještě na začátku těhotenství s ním přitom byla spatřena na módní přehlídce Y-3 japonského designéra Yohji Yamamota pro Adidas.

Geldof byla rovněž v té době osočována z možných problémů s drogami, jelikož byla až děsivě hubená a na jejích rukou byly v oblasti žil zaznamenány podivné podlitiny a modřiny. Peaches to tehdy rázně popřela a říkala, že se jedná o lupénku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám