Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) nevydělává, nemá ani na jídlo. Proto se rozhodla, že prodá jediné, co má. Na vystoupení ji již nikdo nechce, Iveta nevyzpívá ani oktávu a jediné, co momentálně lidi zajímá, je její soukromí. A na tom se dá vydělat také. Zpěvačka se rozhodla, že v médiích bude vystupovat již jen za honorář.

Bartošové se nyní ozývají televize, které by rády její soukromí koupily. Nejdříve to byla televize Nova, která jí nabídla 10 tisíc korun za to, že by ji natočila u ní doma v Uhříněvsi na zahradě a reportér se zeptal na pár otázek.

Hned poté se ozvali z Primy a nabídli o poznání tučnější sumičku. Ale musí odhalit mnohem víc. Rádi by s Ivetou točili každý týden. Šlo by o takový Deníček Ivety B. "Chtěli by se mnou točit celý den. To si musím pořádně rozmyslet, je to dost velký zásah do soukromí. Ale dobrý honorář by to, myslím, spravil," řekla Blesku Bartošová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám